Каре ягняти з Нової Зеландії

Гурмани з усього світу завжди цінували м’ясо молочного  ягняти за його м’якість та ніжний смак.  М’ясо новозеландських ягнят особливо цінне, тому що їх вирощують в ідеальному кліматі  на розкішних полях. Це екологічно чисте місце, в якому застосовують вільний випас тварин і дотримуються найсуворіші вимоги до якості продукції.

Основні принципи приготування каре ягняти

М’ясо ягняти має м’який та ніжний смак і не потребує тривалої термічної обробки.

Приготована на сковороді корейка ягняти, запечена в духовці нога на кістці – кожне з цих страв залишить незабутні враження від вечері.

Як маринад для м’яса можна використовувати найрізноманітніші інгредієнти: вино, соєвий соус, натуральний мед, гірчицю, велику кількість цибулі, оливкову олію з лимонним соком.

З каре ягняти також часто поєднують такі приправи, як часник, розмарин, чебрець, корінь імбиру, базилік, чорний або червоний перець. В результаті правильного поєднання таких продуктів каре ягняти набуває щораз унікальний смак і аромат.

Після маринування м’ясо краще обсмажити на сковороді нетривалий час до утворення рум’яної скоринки, а потім довести до готовності в духовці. Однак, деякі рецепти припускають виключно запікання – тоді страва виходить більш корисною та дієтичною.

Найкраще подавати  до столу з пюре або овочами, та червоним вином.

Advertisements

Залишити відповідь

Заповніть поля нижче або авторизуйтесь клікнувши по іконці

Лого WordPress.com

Ви коментуєте, використовуючи свій обліковий запис WordPress.com. Log Out /  Змінити )

Google+ photo

Ви коментуєте, використовуючи свій обліковий запис Google+. Log Out /  Змінити )

Twitter picture

Ви коментуєте, використовуючи свій обліковий запис Twitter. Log Out /  Змінити )

Facebook photo

Ви коментуєте, використовуючи свій обліковий запис Facebook. Log Out /  Змінити )

w

З’єднання з %s