Готуємо бургер з яловичини

Дуже часто запорука гарного смаку страви криється в простоті його складу. Саме так сталося у випадку з нашим  бургером.  Сьогодні я розповім Вам, як приготувати бургер з яловичини

 

  • булочки для гамбургерів
  • фарш яловичий
  • оливкова олія
  • червона цибуля
  • огірок
  • яйце
  • помідор
  • копчений бекон
  • американська гірчиця
  • томатний кетчуп
  • майонез

 

І не забувайте,що для бургера слід використовувати лише високоякісний фарш, свіжі овочі  і простий соус, котрий ідеально смакуватиме до нього.

Також, у Вас є змога насолодитись бургером у нашому  ресторані або замовити його  з собою

Advertisements

Залишити відповідь

Заповніть поля нижче або авторизуйтесь клікнувши по іконці

Лого WordPress.com

Ви коментуєте, використовуючи свій обліковий запис WordPress.com. Log Out /  Змінити )

Google+ photo

Ви коментуєте, використовуючи свій обліковий запис Google+. Log Out /  Змінити )

Twitter picture

Ви коментуєте, використовуючи свій обліковий запис Twitter. Log Out /  Змінити )

Facebook photo

Ви коментуєте, використовуючи свій обліковий запис Facebook. Log Out /  Змінити )

w

З’єднання з %s