Як приготувати найкращий Рiбай у вашому житті?

Полюбляєте м’ясо? Даний рецепт саме  для вас.  Ніжний стейк  подарує справжнє задоволення від смаку та  аромату.  У перекладі «рібай» звучить,  як “м’ясне око”, а  на професійній мові означає “край на ребрі”.  Французи ж називають цей вид стейку- “Антрекот”.

Для стейку Рібай я використовую американську і українську яловичину. Адже вважається, що лише 7% мяса з туші  бика підходить для приготування стейків.

Мої поради щодо приготування :

  1. М’ясо повинно бути кімнатної температури
  2. Приправте м’ясо свіжомеленим перцем, листям розмарину і змастіть невеликою кількістю оливкової олії
  3. Дайте стейку промаринуватися 15-20 хвилин
  4. Використовуйте сковорідку з рівномірною поверхнею. А якщо відпочиваєте на природі –тоді мангал чи гриль
  5. Просмажте стейк 2-3 хв  з обох сторін
  6. Після запікання дайте «відпочити» стейку декілька хвилин

Не забувайте додати свій чудовий настрій. Хочу нагадати, що спробувати стейк мого приготування ви зможете у нашому ресторані Mon Chef .  Гарного  дня!

Advertisements

Залишити відповідь

Заповніть поля нижче або авторизуйтесь клікнувши по іконці

Лого WordPress.com

Ви коментуєте, використовуючи свій обліковий запис WordPress.com. Log Out / Змінити )

Twitter picture

Ви коментуєте, використовуючи свій обліковий запис Twitter. Log Out / Змінити )

Facebook photo

Ви коментуєте, використовуючи свій обліковий запис Facebook. Log Out / Змінити )

Google+ photo

Ви коментуєте, використовуючи свій обліковий запис Google+. Log Out / Змінити )

З’єднання з %s