Тар-тар з яловичини з хрусткими грінками та заправкою з анчоусів

Коли звична їжа набридає, настає час приготувати щось незвичайне і оригінальне. Пропоную зупинити свій вибір на тар-тарі з яловичини.  Це досить суперечлива страва. Для когось –вона  геть дивна, а хтось від неї в дикому гастрономічному захваті. Загалом, спробувати точно варто 🙂

Нічого не знаєте про тар-тар? Ця страва французької кухні, рецепт якої народився на півночі країни. Назва  пов’язана  із способом приготування (якщо точніше, способом нарізки інгредієнтів)

Для тартару я беру охолоджену яловичину,  розрізаю її на скибки, а потім на дуже дрібні кубики. Опісля, додаю цибулю-шалот, гірчицю,  руколу, яйце( жовток), сіль, перець,  оливкову олію, соус  табаско , корнішони,  каперси та французький багет.

Щоб проникнутись французькою атмосферою і отримати справжню насолоду від їжі, подавайте тар-тар за всіма правилами: обирайте свіже та соковите м’ясо

У нашому ресторані  Mon Chef  я подаю тартар разом з хрусткими грінками та заправкою з анчоусів.

Advertisements

Залишити відповідь

Заповніть поля нижче або авторизуйтесь клікнувши по іконці

Лого WordPress.com

Ви коментуєте, використовуючи свій обліковий запис WordPress.com. Log Out /  Змінити )

Google+ photo

Ви коментуєте, використовуючи свій обліковий запис Google+. Log Out /  Змінити )

Twitter picture

Ви коментуєте, використовуючи свій обліковий запис Twitter. Log Out /  Змінити )

Facebook photo

Ви коментуєте, використовуючи свій обліковий запис Facebook. Log Out /  Змінити )

w

З’єднання з %s