Полунично -фісташковий мус з шоколадною глазур’ю

Зараз літо і готувати серйозні десерти з випіканням коржів в гарячій духовці зовсім не хочеться. Тому зробимо простий і дуже смачний десерт.

Все закрутилося, коли я їв свіжу полуницю і згадав карамельні цукерки полуниця-вершки з дитинства. Я вирішив, що потрібно зробити десерт, начинка в якому буде одночасно нагадувати хорошу полуничну жуйку і полуничний йогурт.

Сьогодні я розповім Вам про полунично -фісташковий мус з шоколадною глазур’ю

Як же чудово, коли ваші гості побачать це тістечко, налаштуються на тропічні смаки, а всередині виявиться приголомшливе поєднання яскравого, кремового за текстурою, полуничного бабл-гаму та приголомшливо ніжного бісквіту з фісташок.

Отже, поради,які  слід врахувати при готуванні десерту, особливо якщо Ви новачок, постарайтеся особливо уважно читати всі кроки (заздалегідь) і виконувати їх точно.

Полуничний мус:

200 гр. полуничного пюре,
12 гр. листового желатину,
25 гр. води,
100 гр. цукру,
50 гр. білків,
200 гр. вершків 33-35%.

Фісташковий бісквіт:

53 гр. яєць,
33 гр. цукру,
33 гр. борошна,
5 гр. розтопленого вершкового масла,
10 гр. фісташкової пасти

Для яскравішого і смачнішого кольору фісташкового бісквіту додайте крапельку зеленого харчового барвника. Сам бісквіт випікати не довше, аніж 8-10 хв. Сироп для мусу слід варити не більше, аніж до 116 градусів.

І найголовніше: не забувайте про чудовий настрій під час випікання 🙂

Спробувати десерт мого приготування я запрошую до нашого ресторану Mon Chef

Advertisements

Залишити відповідь

Заповніть поля нижче або авторизуйтесь клікнувши по іконці

Лого WordPress.com

Ви коментуєте, використовуючи свій обліковий запис WordPress.com. Log Out /  Змінити )

Google+ photo

Ви коментуєте, використовуючи свій обліковий запис Google+. Log Out /  Змінити )

Twitter picture

Ви коментуєте, використовуючи свій обліковий запис Twitter. Log Out /  Змінити )

Facebook photo

Ви коментуєте, використовуючи свій обліковий запис Facebook. Log Out /  Змінити )

З’єднання з %s