Кролик із запеченими овочами та обліпихо-цитрусовим соусом

Кроляче м’ясо завжди вважалося дуже ніжним та делікатесним. А кролик в поєднанні з картоплею-це гастрономічна насолода. З соусами можна побавитись: тут вже включається фантазія та Ваші побажання.

Для запікання підходить тільки задня частина кролика. Для оброблення кролика необхідно промити. Тушка повинна бути кімнатної температури. Потім її слід розрізати гострим ножем на частини. Всі шматки повинні бути однаковими. Це дозволить їм готуватися рівномірно і прискорити запікання чи тушкування.

 

Для маринаду я використовую оливкову олію, сіль, перець та суміш засушених трав. М’ясо маринувати 50 хв -1 годину.  Опісля м’ясо готове для запікання чи тушкування.

Добавте запечені овочі (тут вже на Ваш смак). Я надаю перевагу молодій, запеченій картоплі та обліпихо-цитрусовому соусу

Смачного!

Advertisements

Залишити відповідь

Заповніть поля нижче або авторизуйтесь клікнувши по іконці

Лого WordPress.com

Ви коментуєте, використовуючи свій обліковий запис WordPress.com. Log Out / Змінити )

Twitter picture

Ви коментуєте, використовуючи свій обліковий запис Twitter. Log Out / Змінити )

Facebook photo

Ви коментуєте, використовуючи свій обліковий запис Facebook. Log Out / Змінити )

Google+ photo

Ви коментуєте, використовуючи свій обліковий запис Google+. Log Out / Змінити )

З’єднання з %s