Шоколадно-вишневий торт з нотками Amaretto

Швидше за все, в кожній сім’ї є свій улюблений рецепт шоколадного торта,  для приготування без особливого випадку або навіть святкового столу.

Я впевнений, що саме цей торт, рецепт якого зараз перед Вашими очима, стане одним з найбільш Вами улюблених. У ньому є все, що вам потрібно – він дуже смачний, має неймовірну текстуру, виглядає зовсім дивно, його не складно робити і приємно дивитися, як люди ним насолоджуються.

Сьогодні, я розповім Вам про шоколадно –вишневий торт з лікером «Amaretto».

Приступимо? 🙂

Для тіста:

1,5 склянки борошна/ 1 склянка цукру/ 100 г вершкового масла /1 стакан молока

3 ст. л. какао-порошку /1 ч. л. соди/ щіпка солі ваніль

Для просочення і вишневої начинки:

баночка вишні у власному соку

Для шоколадної заливки:

100 г вершкового масла/ 0,5 склянки цукру/ 25 г какао-порошку /ваніль

1 ст. л. молока+ лікер «Amaretto»

Примітка: для того щоб торт мав неповторний смак-дотримуйтесь рецепту

Готовий  торт відразу перекладаєте в холодильник. Ідеально, якщо він постоїть  там 3-5 годин.

А вже готовий  шоколадно –вишневий торт з лікером «Amaretto» у моїй інтерпретації  Ви зможете спробувати у нашому ресторані Mon Chef

Вдалого дня 🙂

Advertisements

Залишити відповідь

Заповніть поля нижче або авторизуйтесь клікнувши по іконці

Лого WordPress.com

Ви коментуєте, використовуючи свій обліковий запис WordPress.com. Log Out / Змінити )

Twitter picture

Ви коментуєте, використовуючи свій обліковий запис Twitter. Log Out / Змінити )

Facebook photo

Ви коментуєте, використовуючи свій обліковий запис Facebook. Log Out / Змінити )

Google+ photo

Ви коментуєте, використовуючи свій обліковий запис Google+. Log Out / Змінити )

З’єднання з %s