Тигрові креветки в темпурі

Тигрові креветки в темпурі – чудова страва японської кухні. Проста та  швидка в приготуванні, але в той же час надзвичайно смачна- закохала в себе багатьох гурманів. Хочете навчитися готувати креветки в темпурі? Тоді давайте куховарити разом J

Спосіб приготування:

  1. Очистіть креветки від панцира, залишаючи хвостики.
  2. Посипте їх борошном для темпура.
  3. Налийте в глибоку сковороду олію. ЇЇ має бути стільки, щоб туди можна було повністю занурити креветку
  4. Приготуйте кляр для темпура: змішайте борошно, воду і яйце, додайте туди трохи льоду і все добре перемішайте.
  5. Перевертати креветки треба тільки 1 раз, як тільки вони покриються рум’яною скоринкою

Подавати їх можна з соусами , які Вам до смаку.

 

Advertisements

Залишити відповідь

Заповніть поля нижче або авторизуйтесь клікнувши по іконці

Лого WordPress.com

Ви коментуєте, використовуючи свій обліковий запис WordPress.com. Log Out / Змінити )

Twitter picture

Ви коментуєте, використовуючи свій обліковий запис Twitter. Log Out / Змінити )

Facebook photo

Ви коментуєте, використовуючи свій обліковий запис Facebook. Log Out / Змінити )

Google+ photo

Ви коментуєте, використовуючи свій обліковий запис Google+. Log Out / Змінити )

З’єднання з %s