Відверто кажучи, влітку різні овочеві салати з категорії «обов’язково зробити і з’їсти раз в день» переходять в «як же набридли ці салати». Тому, ближче до осені, шукаєш більш цікаві варіанти, але все ще легкі та яскраві, літо ж врешті-решт.
Саме тому, здорово експериментувати з сезонними овочами, фруктами і травами.
Сьогоднішній салат може видатися надто сміливим, однак, не судіть, не скуштувавши.
Отже, беремо один великий персик і грилюємо його. Дуже важливо не перетримати його і зробити ефект «вуглинки».
Дальше ми готуємо заправку для нашого салату, для якої я використовую оливкову олію, фреш лимона та козячий сир.
Зазвичай ,я використовую салат фрізе. У Вас є змога зробити це у власній інтерпретації J
Запрошуємо в гості та насолоджуйтесь нотками літа у нашому ресторані Mon Chef