Салат з грильованим персиком

Відверто кажучи, влітку різні овочеві салати з категорії «обов’язково зробити і з’їсти раз в день» переходять в «як же набридли ці салати». Тому, ближче до осені, шукаєш більш цікаві варіанти, але все ще легкі та яскраві, літо ж врешті-решт.

Саме тому, здорово експериментувати з сезонними овочами, фруктами і травами.

Сьогоднішній салат може видатися надто сміливим, однак, не судіть,  не скуштувавши.

20861414_1470867812978326_440554185_o

Отже, беремо один великий персик  і грилюємо його.  Дуже важливо не перетримати його і зробити ефект «вуглинки».

Дальше ми готуємо заправку для нашого салату, для якої я використовую оливкову олію, фреш лимона та козячий сир.

Зазвичай ,я використовую салат  фрізе. У Вас є змога зробити це у власній інтерпретації J

Запрошуємо в гості та насолоджуйтесь нотками літа у нашому ресторані Mon Chef

Залишити коментар