Каре з баранини у гранатовому соусі

З превеликим задоволенням сьогодні, у своєму блозі, я розповім  про каре баранини.  Це – не просто каре з баранини, це – каре з баранини у гранатовому соусі .

Приступимо?

Крок№ 1

Вибираємо ребра баранини, промиваємо їх водою та добре просушуємо.

Крок № 2

Готуємо маринад:

Часник – 2 зубчики

Корінь імбиру – 1 ст.л.

Бальзамічний оцет – 1 ч.л.

Оливкова олія – 1 ст.л.

Гірчиця – 1 ч.л.

Сіль, цукор, перець – за смаком

Крок № 3

М’ясо поперчити, посолити та замаринувати. Залишити на 15 хвилин.

Крок № 4

Запікаємо м’ясо : 20 хвилин при температурі 250 градусів, 20 хвилин при 200 градусів.. Порада: використовуйте фольгу.

У своїй інтерпретації я використовую гранатовий соус, адже він додає пікантності та насиченості.

Приходьте в гості та переконайтесь J

 

Advertisements

Залишити відповідь

Заповніть поля нижче або авторизуйтесь клікнувши по іконці

Лого WordPress.com

Ви коментуєте, використовуючи свій обліковий запис WordPress.com. Log Out / Змінити )

Twitter picture

Ви коментуєте, використовуючи свій обліковий запис Twitter. Log Out / Змінити )

Facebook photo

Ви коментуєте, використовуючи свій обліковий запис Facebook. Log Out / Змінити )

Google+ photo

Ви коментуєте, використовуючи свій обліковий запис Google+. Log Out / Змінити )

З’єднання з %s