Шоколадний фондан від Шефа

У дощову погоду потрібно тішити себе смачним десертом. Саме тому, сьогодні ми поговоримо про шоколадний фондан. Десерт вкрай ефектний, особливо якщо брати до уваги, що якихось особливих технік або зусиль він від нас не вимагає – лише правильні пропорції інгредієнтів і точне дотримання правил випікання. Шоколадний фондан легко може стати зіркою святкового столу, особливо якщо не всі гості здогадуються про сюрприз у вигляді рідкої начинки.

Ми з вами зробимо все правильно і винагородою буде  неймовірний смак, заради якого  все і було задумано.

Отже, для фондану ми беремо:

  • Вершкове масло 82,5% – 170 г
  • Темний шоколад – 150 г
  • Яйця – 6 шт
  • Цукор – 150 г
  • Борошно – 140 г

Коли впораєтесь з тістом-підготуйте форми для випікання.

Бажано використовувати метал, або керамічні формочки. Головне, щоб кожна форма була окремою. Заготовки ховаєте у холодильник на 40 хвилин. Опісля розігріваєте духовку на 180 С. Час випікання: 20-30хвилин. І вуаля J

Порада від Шефа : Фондан дуже смачний десерт, особливо, якщо все зробити правильно. Найважливіше, це час випікання. Рекомендую спробувати на одному тістечку, щоб зрозуміти, скільки його випікати в вашій духовці.

А я вже традиційно запрошую Вас до ресторану Mon Chef смакувати десертами та запашною кавою.

 

Advertisements

Залишити відповідь

Заповніть поля нижче або авторизуйтесь клікнувши по іконці

Лого WordPress.com

Ви коментуєте, використовуючи свій обліковий запис WordPress.com. Log Out / Змінити )

Twitter picture

Ви коментуєте, використовуючи свій обліковий запис Twitter. Log Out / Змінити )

Facebook photo

Ви коментуєте, використовуючи свій обліковий запис Facebook. Log Out / Змінити )

Google+ photo

Ви коментуєте, використовуючи свій обліковий запис Google+. Log Out / Змінити )

З’єднання з %s