Ідеальна італійська паста: яка вона?

Перша в історії паста була нічим іншим, як звичайною мукою, яку змішували з водою і висушували на сонці. Своїм зовнішнім виглядом вона лише віддалено нагадувала ту, з якою ми маємо справу сьогодні. Потім протягом декількох століть паста виготовлялася у вигляді широких пластин, виключно з борошна твердих сортів

Італійці великі молодці, що придумали пасту, а весь світ підхопив і створив тисячі соусів і начинок до неї. Всі любителі готувати смачно знають, що немає нічого крутіше, ніж вникнути в основи і бази, а вже на основі них ускладнювати і розширювати рецептуру

Часом ми переоцінюємо складність приготування певних страв, віддаючи право на їх реалізацію кухарям кафе і ресторанів. Не потрібно боятися, за рідкісним винятком, краще вас все одно ніхто не приготує ту чи іншу страву. Інгредієнти абсолютно прості і доступні. В даному випадку для дотримання стилю беріть чорні спагетті, пофарбовані чорнилом каракатиці. Смак у них абсолютно такий же, як у класичних, але для візуальної насолоди вони тут незамінні.

21616992_1307665442676820_508159038_o

 

  • борошно грубого помолу — 0,5 кг
  • жовтки — 5 шт.
  • яйце — 1 шт.
  • вода — 20 мл
  • чорнила каракатиці

 

Борошно просіяти гіркою, зробити в ньому заглиблення. Жовтки і яйце злегка збити з чорнилами каракатиці. Влити масу в ямку з борошна. Замісити тісто. Слідкувати, щоб вийшло повністю чорним. Якщо маса стала надто крутою, додати до неї воду. Скатати тісто в кулю, загорнути у вологий рушник і лишити в холодильнику на 30 хвилин.

У нашому ресторані Mon Chef Ви зможете насолодитись чорною пастою зі шпинатом та лососем

 

Advertisements

Залишити відповідь

Заповніть поля нижче або авторизуйтесь клікнувши по іконці

Лого WordPress.com

Ви коментуєте, використовуючи свій обліковий запис WordPress.com. Log Out / Змінити )

Twitter picture

Ви коментуєте, використовуючи свій обліковий запис Twitter. Log Out / Змінити )

Facebook photo

Ви коментуєте, використовуючи свій обліковий запис Facebook. Log Out / Змінити )

Google+ photo

Ви коментуєте, використовуючи свій обліковий запис Google+. Log Out / Змінити )

З’єднання з %s