Т-боун стейк

Т-боун стейк (T-bone steak) – це різновид яловичини преміум класу з туші молодих бичків породи Дарк Ангус (Dark Angus) з однойменною назвою, яка представлена у вигляді двох частин різних видів м’яса. Особливість будови Т-боун-стейка – це розділова кістку у вигляді літери «T»
Зазвичай, Т-боун прожарюють в medium-rare або medium.

У той же час, як його не готуй Т-боун стейк сам по собі має відмінне балансування смаку. Кожна з частин T-bone має свою специфіку пов’язаної зі структурою м’яса, а значить і специфічними смаковими якостями. Стейк Т-боун готують на грилі, відкритому вогні, в барбекю-печі на вугіллі сосни або модрини, що додає м’ясу мармурової яловичини особливий димчастий присмак і запах.

Не варто забувати, що Т-боун-стейк на кістці. І власне кістка – одна з головних його особливостей. Кість при прожарюванні насичує весь стейк : додає своєрідний, оригінальний смак до цієї чудової м’ясної страви. Для гурманів наявність мозкової кістки, а значить і кісткового мозку, який просочує м’ясо своїми смаковими особливостями буде приємним доповненням і яскравою деталлю

Я традиційно бажаю Вам – «Смачного!» та чекаю в гості насолодитись неповторним смаком стейку у моєму виконанні

Advertisements

Залишити відповідь

Заповніть поля нижче або авторизуйтесь клікнувши по іконці

Лого WordPress.com

Ви коментуєте, використовуючи свій обліковий запис WordPress.com. Log Out /  Змінити )

Google+ photo

Ви коментуєте, використовуючи свій обліковий запис Google+. Log Out /  Змінити )

Twitter picture

Ви коментуєте, використовуючи свій обліковий запис Twitter. Log Out /  Змінити )

Facebook photo

Ви коментуєте, використовуючи свій обліковий запис Facebook. Log Out /  Змінити )

З’єднання з %s