Гарбузовий крем-суп з брезаолою

Чи задумувались Ви що символізує осінь? Особисто для мене- стиглі, красиві овочі. І як істинний фанат своєї справи,я відразу думаю про кулінарні шедеври) . Давайте поговоримо про гарбуз? Його популярність прийшла до нас з далекої  Америки.  Взагалі, до слова сказати, гарбуз для американців – це щось на зразок нашої картоплі, тільки ще більш універсально. З нього роблять супи, десерти, пасти, напої і варення. А згадайте великі фермерські ярмарки з яскравими красунчиками гарбузами.

Отже, його величність  гарбузовий крем-суп  з брезаолою.

Для початку підготуємо всі овочі: дрібно ріжемо цибулю і часник, також дрібно помідори, трохи більшими кубиками гарбуз. До речі, не забудьте попередньо їх почистити!

У каструлі на оливковій олії обсмажте цибулю і часник до м’якості, потім додайте помідори і добре обсмажуйте ще хвилини 2.

Слідом, закидайте кубики гарбуза, обсмажте їх хвилину і залийте бульйоном (можна взяти будь-який або просто окріп) і кокосовим молоком так, щоб рідина покрила овочі.

Варіть суп на середньому вогні, поки гарбуз не стане м’яким. Зніміть з плити і злийте 90% всієї рідини. Запам’ятайте! Максимально зливаємо воду, перебиваємо блендером і тільки потім вводимо рідину поступово, досягаючи потрібної текстури.

Суп повинен вийти дуже ніжним і однорідним. Хоча, для контрасту, я  завжди залишаю пару цілих кубиків для сервірування. Подавати можна зі свіжомеленим  перцем, гарбузовим насінням або кунжутом.  У своєму унікальному рецепті я подаю його з брезаолою (в’ялена італійська яловичина)

Мені дуже подобаються гарбузові супи, вони трохи солодкуваті, дуже ніжні і такі, знаєте, фермерські – відразу думаєш про великі ранчо з великими гарбузовим полями

Смачого!

Advertisements

Залишити відповідь

Заповніть поля нижче або авторизуйтесь клікнувши по іконці

Лого WordPress.com

Ви коментуєте, використовуючи свій обліковий запис WordPress.com. Log Out /  Змінити )

Google+ photo

Ви коментуєте, використовуючи свій обліковий запис Google+. Log Out /  Змінити )

Twitter picture

Ви коментуєте, використовуючи свій обліковий запис Twitter. Log Out /  Змінити )

Facebook photo

Ви коментуєте, використовуючи свій обліковий запис Facebook. Log Out /  Змінити )

З’єднання з %s