Ніжка молодого ягняти

Сьогодні у нашому блог-меню особлива страва – Ніжка молодого ягняти з картопляним пюре і шапочкою з броколі.

Для того, щоб ніжка була особливо смачною я томлю її більше двох годин із селерою, морквою, тим’яном та розмарином.

Якщо Вам потрібно здивувати когось своїми кулінарними здібностями – рекомендую саме цю страву.

Смачного та приємного перегляду!

Advertisements

Залишити відповідь

Заповніть поля нижче або авторизуйтесь клікнувши по іконці

Лого WordPress.com

Ви коментуєте, використовуючи свій обліковий запис WordPress.com. Log Out / Змінити )

Twitter picture

Ви коментуєте, використовуючи свій обліковий запис Twitter. Log Out / Змінити )

Facebook photo

Ви коментуєте, використовуючи свій обліковий запис Facebook. Log Out / Змінити )

Google+ photo

Ви коментуєте, використовуючи свій обліковий запис Google+. Log Out / Змінити )

З’єднання з %s