Філе норвезького лосося з овочами

Сьогодні я відкрию секрет приготування та  довершеного смаку філе лосося з овочами.

Отже, першим кроком –буде вибір риби.

Для того, щоб придбати дійсно свіжу рибу, візьміть на замітку наступні поради:

  • Зовнішній вигляд лосося повинен бути абсолютно здоровим – чиста луска, яскраво-червоні зябра і без пошкоджень;
  • Бажано, щоб на рибі була помірна кількість льоду – якщо він буде відсутній, то після приготування риба вийде сухою, а якщо буде багато, то він додасть зайву вагу;
  • Забарвлення філе повинне бути ніжно помаранчевим або рожевим;
  • Якщо купуєте філе в упаковці, то всередині упаковки не повинно бути конденсату і будь-якої рідини. Упаковка повинна бути цілою і без пошкоджень;

Філе свіжого норвезького лосося  я обсмажую до золотистої скоринки. Наступним кроком буде приготування бурякового пюре: печений молодий буряк перебитий до однорідної маси з додаванням вершкового соусу хрін та вершків. Лосось акуратно викладаємо на бурякове пюре. У моїй інтерпретації  страва подається карамелізованими, свіжими овочами нарізаними соломкю та апельсиново-гірчичним соусом (апельсиновий фреш з додаванням французької гірчиці)

 

Advertisements

Залишити відповідь

Заповніть поля нижче або авторизуйтесь клікнувши по іконці

Лого WordPress.com

Ви коментуєте, використовуючи свій обліковий запис WordPress.com. Log Out / Змінити )

Twitter picture

Ви коментуєте, використовуючи свій обліковий запис Twitter. Log Out / Змінити )

Facebook photo

Ви коментуєте, використовуючи свій обліковий запис Facebook. Log Out / Змінити )

Google+ photo

Ви коментуєте, використовуючи свій обліковий запис Google+. Log Out / Змінити )

З’єднання з %s